Over ons

Liefde voor het Boek.....

 

Antiquariaat Artemis is ontstaan vanuit een levenslange passie voor boeken van twee echte bibliofielen.

Uit onze website spreekt onze eigen voorliefde voor oude jeugdboeken.

 

Voor volwassenen ligt het accent van de webshop op deze goud-van-oud jeugdboeken.

Daarnaast op het gebied van antroposofie, spiritualiteit, psychologie, zelfhulp, esoterie, filosofie, levensbeschouwing, gezondheid & welzijn.

Iedere dag worden er nieuwe aanwinsten toegevoegd! En soms valt ons oog op een boek dat misschien wel buiten de primaire focus valt, maar opvalt door een bijzondere editie,  een prachtige illustratie, kortom de charme van een oud en gelezen boek.

Want zelfs de geur van een doorleefd boek kan een mooie herinnering losmaken.

Wij delen graag de dingen die we zelf mooi, leuk of interessant vinden met u. Dat kan betekenen dat u genres mist. Dat is  omdat wij geen boekengrootgrutter zijn, en keuzes moeten maken omdat opslag helaas niet oneindig rekbaar is.

U vindt bij ons dus geen strenge afbakening van onderwerpen, maar een gezellige plek om te neuzen naar net dat ene bijzondere boek.

 

We proberen tevens een verantwoorde, eigentijdse sortering (kinder)boeken en Young Adult boeken aan te bieden, waarin we graag zoeken om u vooral de uitgaves van bijvoorbeeld Christofoor, Ankh Hermes en Lemniscaat aan te kunnen bieden.

 

Wist u dat wij tevens een enorm aanvullend aanbod, m.u.v. de antiquarische boeken,  aanbieden op bol.com?

 

Staat uw favoriete boek niet in de webshop? Mail of bel ons gerust, de collectie is groter dan wij op dit moment in de webwinkel(s) hebben staan. 

 

www.antiquariaat-artemis.nl

info@artemisboeken.nl

vestigingsadres (geen bezoekadres)

essenlaan 50

1185KG Amstelveen

📞 06 27 11 78 49

KVK nummer 82198330

BTW nummer: NL003654093B19